En tantra-massage fungerer som et møde, hvor hele kroppen æres og berøres uden undtagelse. Hvis et menneske af modsatte køn, lægger sin hånd på dit lår, vil du sikkert helt uvilkårligt tænke: Hvad er han/hun ude på? Krop møder krop, hvor mange forskellige typer massager fungerer på den måde, at der er en som masserer med sine hænder, og en som ligger og tager passivt imod, finder der i tantra-massagen et møde sted imellem to mennesker. Prøv næste gang at se på det uden at give det nogen betydning overhovedet! Ord kan gøre os nysgerrige eller afskrække, men fjerner os fra forståelse. Så langsomt, at det er Shakti, der åbner sig, og ikke Shiva som maser sig ind. Eller nyd den blot. Vi mødes begge i frihed. Her kommer Yogaen til gavn. Er der forskel på om du mærker en hånd møde din hånd, et bryst, en yoni, eller en lingam møde din hånd?

Happyendings massage masache sex

Tantra massage i Odense - Tantra massage Tantra massage Odense - Tantra mass r og sexolog Tantra massage i Odense bliver efterspurgt af mange forbrugere, som er bosat i Odense eller omegn. Opholder du dig i den fynske hovedstad, kan du med garanti finde en massageklinik, der tilbyder tantra massage til m nd og kvinder. Mahamudra tantra massage, en mahamudra tantramassage er et unikt og k rligt m de i n rv r og opm rksomhed mellem dig og en af os (eller os begge et m de i frihed og bev gelse. Tantramassage til M nd Tantra Temple Handler tantramassage om wellness eller om sex Tantra til kvinder : Tantra massage aalborg, smukke Det er en invitation til at m des, i en sanselig og sensuel helkrops oliemassage, i et smukt livsforvandlende og magisk rum, i n rv r, lyst, nydelse og k rlighed. Tantra massage er en n rv rende, blid og sensuel olie helkrops massage som s tter dig i kontakt med din kvindelige eksistentielle seksuelle energi. Jeg tilbyder tantra massage med og uden yoni massage.

Sexolog samtaler tilbydes både til mænd og kvinder. Sex gøres til en byttehandel, hvor den anden får ansvaret for min lyst og at jeg tænder. . Du inviteres til at udforske dig selv. Lysten gøres bevidst ikke som noget kontrolleret og reflekteret (tværtimod) men som en dyb kropslig erfaring, der opleves som et stadigt mere ekstatisk liv.